Loading...

Over Ons

HET EASY4U FINANCE TEAM

Resi houdt zich voornamelijk bezig met samenstelwerkzaamheden, zoals het voeren van financiële administraties, het maken van jaarrekeningen en het opstellen van tussentijdse cijfers. In de functie van consulent kan zij al jouw vragen beantwoorden. Resi is Master of Science in de economische psychologie. Daarnaast volgt zij de opleiding Moderne Bedrijfsadministratie.

Resi Vogels - Mateussen
Consulent

Daphne houdt zich voornamelijk bezig met samenstelwerkzaamheden, zoals het voeren van financiële administraties, het maken van jaarrekeningen en het opstellen van tussentijdse cijfers. In de functie van consulent kan zij al jouw vragen met betrekking tot de totaaloplossing beantwoorden, maar ook inhoudelijk denkt zij met je mee.
Daphne volgt in de avonduren de opleiding Associate Degree Accountancy.

Daphne van Lievenoogen
Consulent

Gijs houdt zich voornamelijk bezig met samenstelwerkzaamheden, zoals het voeren van financiële administraties, het maken van jaarrekeningen en het opstellen van tussentijdse cijfers. In de functie van consulent kan hij al jouw vragen met betrekking tot de totaaloplossing beantwoorden. Gijs woont regelmatig ondernemersbijeenkomsten bij om op de hoogte te blijven van actualiteiten en met ondernemers in contact te komen.

Gijs Opheij
Consulent

Alain heeft zich ontwikkeld tot een adviseur met brede ervaring in de branches waarin de relaties van Easy4U Finance actief zijn. Hij woont regelmatig interessante ondernemersbijeenkomsten bij om op de hoogte te blijven van actualiteiten en met ondernemers in contact te komen.

Alain van Gemert
Adviseur

Maarten houdt zich voornamelijk bezig met samenstelwerkzaamheden, zoals het voeren van financiële administraties, het maken van jaarrekeningen en het opstellen van tussentijdse cijfers.
Maarten heeft de HBO-studie Fiscale economie afgerond. Naast zijn werkzaamheden heeft hij diverse vakinhoudelijke cursussen met goed gevolg ten einde gebracht, waardoor hij een volwaardig gesprekspartner voor ondernemers is.

Maarten Timmermans
Adviseur

Dirk is werkzaam in de functie van adviseur. Hij heeft recentelijk de praktijkopleiding tot AA-accountant afgerond. De opleiding, in combinatie met zijn werkzaamheden, heeft hem de mogelijkheid geboden om zijn kennis te vergroten en direct in de praktijk toe te passen. Hij woont regelmatig interessante ondernemersbijeenkomsten bij om op de hoogte te blijven van actualiteiten en met ondernemers in contact te komen.

Dirk van den Hurk AA
Adviseur

Toine is als directeur een netwerker pur sang en onder andere verantwoordelijk voor de positionering en marketing van Easy4U Finance. Toine heeft al menig jonge ondernemer begeleid bij de opstart van hun onderneming middels op maat gemaakte commerciële en strategische tools.

Toine van den Oetelaar
Directeur Commercie & Strategie

NEEM CONTACT MET ONS OP, WIJ GAAN GRAAG VOOR JOU AAN HET WERK