Loading...

FAQ

FAQ

Hieronder tref je een overzicht aan van de meest gestelde vragen. Mocht jouw vraag er niet bij staan, neem dan contact met ons op.

Wie zijn de mensen achter Easy4U Finance?

Easy4U Finance is een onderdeel van Dinkelberg & Kuipers Accountants & Adviseurs. De contactpersonen van Easy4U Finance kun je hier bekijken.

Kan ik Easy4U Finance blijven gebruiken als mijn onderneming groeit?

Ja, dat kan zeker. Easy4U Finance is zo ingericht dat het bij aanvang een basispakket bevat met alleen die functionaliteiten die bij standaard werkzaamheden van de onderneming wettelijk verplicht of noodzakelijk zijn. Bij eventuele groei van de onderneming is dit basispakket op allerlei manieren uit te breiden met toepasbare opties zonder te hoeven switchen naar andere software pakketten.

Waarin onderscheidt Easy4U Finance zich van andere (online) boekhoudpakketten?

Easy4U Finance is niet sec een online boekhoudpakket. Naast het digitale gedeelte bieden wij ook persoonlijke en deskundige ondersteuning. Dat betekent dat je met vragen over jouw onderneming terecht kunt bij een vast team van adviseurs en consulenten. Digitaal gemak, persoonlijk contact, dat is de kracht van Easy4U Finance.

Wat zijn de kosten voor het gebruik van Easy4U Finance?

Je kunt al vanaf € 15,- per maand facturen digitaal verwerken. Omdat iedere onderneming anders is en daardoor ook de behoeftes van de ondernemers verschillen, maken wij graag een bespreekvoorstel op maat. In een persoonlijk gesprek geef jij aan wat je wensen zijn en wat je zelf wilt doen en/of wilt uitbesteden. Op basis daarvan ontvang je van ons een voorstel wat past bij de fase waarin jouw onderneming zich bevindt.

Ik heb personeel. Kan ik de salarisadministratie door Easy4U Finance laten verzorgen?

Ja, dat kan. Op deze pagina vind je een overzicht van onze aanvullende dienstverlening. Wij maken graag een voorstel op maat.

Kan ik op ieder gewenst moment overstappen naar Easy4U Finance?

Ja, dat kan. Je kunt het aan ons overlaten om alle relevante gegevens (jaarrekening, aangiften en specificaties) op te vragen bij de voormalig accountant of boekhouder, die conform de beroepsregels verplicht is deze gegevens te verstrekken. Ook vragen wij bij de Belastingdienst kopieaanslagen op. Wanneer wij tevens de loonadministratie voor jouw medewerkers gaan uitvoeren, kun je ervan uit gaan dat zij tijdig hun loon(stroken) ontvangen. Zij zullen van de overstap niets merken.

Met welke online boekhoudprogramma’s werkt Easy4U Finance?

Voor de verwerking van de facturenstroom en online archivering maken wij gebruik van de scan & herken software van het programma Basecone. Vanuit die applicatie wordt de facturenstroom vervolgens in het boekhoudpakket van Twinfield verwerkt. Tot slot kun je eenvoudig inzicht in jouw tussentijdse cijfers krijgen met de digitale managementinformatie-tool van Visionplanner.

Wat heb ik nodig om met Easy4U Finance te kunnen starten?

Het voornaamste wat je nodig hebt is een internetverbinding. Daarmee kun je altijd en overal jouw administratie bijwerken. Als je de app van Basecone installeert op je smartphone of tablet maakt dit het doen van de administratie nog eenvoudiger. Zo kun je onderweg een foto maken van jouw bonnetje(s) en deze direct uploaden. Heel easy dus!

Hoe werkt het taggen van documenten in Basecone?

In Basecone is het noodzakelijk om elk document te voorzien van een tag. Met een tag geef je aan of het een inkoopfactuur, verkoopfactuur of ander type document betreft. In de handleiding kun je lezen hoe het taggen in z’n werk gaat.

Hoe boek ik mijn administratie in Basecone?

Nadat je de facturen hebt getagd in Basecone, kun je deze boeken. Door facturen te boeken verwerk je de facturen in je boekhoudsysteem. In deze handleiding staan tips en trucs over het boeken van de administratie.

Hoe maak ik een relatie aan in Basecone?

Als een relatie van je onderneming (bijvoorbeeld een leverancier, debiteur of klant) niet in de administratie voorkomt, kun je deze aanmaken. Hier lees je hoe je dat doet.

Wat zijn de mogelijkheden van de Basecone App?

De (gratis) app van Basecone is te installeren op je smartphone of tablet en dit maakt het doen van de administratie nog eenvoudiger. Zo kun je onderweg een foto maken van jouw bonnetje(s) en deze direct uploaden. Ook eerder verzonden facturen zijn altijd in te zien. De Basecone App is gekoppeld met een online dossier, zodat ook andere belangrijke papieren direct in digitaal formaat bij de boekhouding bewaard worden, bijvoorbeeld voor het maken van de jaarrekening. Klik hier om de handleiding van de Basecone App te bekijken.

 

Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem dan contact met ons op