Loading...

Nieuws

Nieuws

Verandering in ondersteuning Internet Explorer bij Basecone

Als je bij het werken met Basecone gebruik maakt van Internet Explorer (IE) dan kan het zijn dat er iets verandert in de ondersteuning. Dit heeft te maken met de nieuwste veiligheidseisen. Vanaf 16 november a.s. ondersteunt Basecone alleen nog maar het meest recente HTTPS / SSL-protocol, namelijk TLS 1.2.

Het is afhankelijk van de versie waar je mee werkt of er iets verandert. Zo ondersteunt Basecone geen IE 9, het advies is dan ook om een meer recente browser te installeren. Bij gebruik van IE 10 krijg je vanaf 16 november a.s. een waarschuwing te zien en kun je niet meer inloggen. Het is wel mogelijk om veilig met IE 10 te blijven werken, alleen zul je dan TLS 1.2 moeten activeren. Dit kan als volgt: Instellingen (tandwiel) van je browser IE > Internetopties > tabblad Geavanceerd > Activeer “TLS 1.2 gebruiken” > klik op Toepassen. Vervolgens kun je gewoon met IE 10 werken. Maak je gebruik van IE 11 of een andere versie dan Internet Explorer dan verandert er niets voor je.

Vernieuwde app: Basecone Spenser

Voor de verwerking van de facturenstroom en online archivering maakt Easy4U Finance gebruik van de scan & herken software van het programma Basecone. Basecone beschikt over een (gratis) app die te installeren is op je smartphone of tablet en zo het doen van de administratie nog eenvoudiger maakt. Waar voorheen Basecone Spenser werd gebruikt om te declareren, zijn deze twee toepassingen nu samengevoegd tot één vernieuwde app: Basecone Spenser. De huidige Basecone (upload) app komt hiermee te vervallen.
Met de vernieuwde app kun je eenvoudig en snel facturen uploaden en versturen, maar declareren is ook (nog) makkelijker geworden. Daarnaast heb je één centrale plek waar je facturen en documenten kan aanleveren en terugvinden. De app is vanaf nu te downloaden in de App Store en via Google Play.

Mocht je reeds gebruikmaken van de Basecone (upload) app, dan is het verstandig om deze in ieder geval voor donderdag 2 november a.s. te vervangen door Basecone Spenser. Vanaf deze datum is de huidige app namelijk niet meer beschikbaar. Je kunt deze dan niet meer openen of raadplegen. Aanleveren kan vanaf dat moment alleen nog via de vernieuwde app. Stap daarom zo snel mogelijk over naar de nieuwe app en zorg dat in ieder geval al je facturen en documenten zijn verzonden uit de Basecone (upload) app.

Easy4U Finance via WhatsApp bereikbaar

Vanaf nu is het ook mogelijk om via WhatsApp contact op te nemen met het team van Easy4U Finance, op telefoonnummer 06 – 15 42 20 98. Hier kun je bijvoorbeeld terecht met vragen over de software of onze dienstverlening. Uiteraard kun je er vanuit gaan dat wij jouw, via WhatsApp verkregen, telefoonnummer niet gebruiken voor andere doeleinden dan de communicatie via deze tool.

De WhatsApp dienst van Easy4U Finance is bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 08.30 tot 21.00 uur en op vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur.

De auto van de ondernemer

Het is een vraag waar veel ondernemers mee worstelen: zet ik de auto op de zaak of rijd ik hem privé? In dit document hebben we de voor- en nadelen op een rijtje gezet. Het maken van de juiste keuze is echter geen eenvoudige, omdat deze afhankelijk is van verschillende factoren en iedere situatie anders is. Daarom raden wij aan je door ons team te laten adviseren over welke variant voor jou het voordeligste is.

Weten welke gevolgen deze actualiteiten voor jouw onderneming hebben?