Loading...

Extra’s

AANVULLENDE DIENSTVERLENING

 

Naast een online totaaloplossing, biedt Easy4U Finance jou de mogelijkheid modules af te nemen die passen bij de fase waarin jouw onderneming zich bevindt. Optionele modules die direct en eenvoudig op te starten zijn, en uiteraard ook op elkaar aansluiten bij afname van meerdere onderdelen. Denk aan (ondersteuning bij) het doen van je aangifte inkomstenbelasting, het maken van een jaarrekening, coaching op het gebied van commercie en strategie, etc. Jij bepaalt zelf waar je gebruik van maakt en wanneer.

Een compleet overzicht van onze aanvullende dienstverlening tref je hieronder aan.

Commercieel strategisch advies

Om je onderneming succesvol te maken én te houden is het bedenken en uitvoeren van commerciële activiteiten onontbeerlijk. Passend bij de positionering en profilering word je ondersteund met concrete acties en middelen waarmee de gewenste doelgroep bereikt wordt. Naast structuur, coaching en advies, krijg je concrete handvatten om mee aan de slag te gaan.

Social media

Veel ondernemers vinden het lastig om vanuit de praktijk de vertaalslag naar berichtgeving op social media te maken. Wij bedenken en plaatsen berichten op social media kanalen, monitoren het aantal volgers en wat er over jouw onderneming online gezegd wordt. Ook stellen we een strategisch social media plan voor de onderneming op. Hierin staat omschreven wat we gaan doen, waarom en voor wie.

Belastingscan

Met een belastingscan wordt inzichtelijk gemaakt welke fiscale aspecten en risico’s voor jouw bedrijf gelden. Zo kun je navorderingen, naheffingen en boetes voorkomen.

Fiscaal en financieel strategen

Sommige (financiële) vraagstukken vragen om fiscaal advies. Denk aan een auto van de zaak, regelingen voor startende ondernemers, internationaal zaken doen, subsidies, etc.

Persoonlijke financiële planning

Een persoonlijk financieel plan geeft inzicht in de haalbaarheid van jouw persoonlijke doelen voor de toekomst en maakt inzichtelijk hoeveel inkomen en vermogen je nodig hebt om deze te realiseren.

Salarisadministratie

Bij het verzorgen van de salarisadministratie worden onder andere de loonstroken, loonmutaties, loonaangiftes en jaaropgaven (digitaal) verzonden. Ook worden personeel- en loonmutaties verwerkt en gecontroleerd.

Liquiditeitsprognose

Een liquiditeitsprognose is een schatting van de ontvangsten en uitgaven per periode. Hierdoor word je als ondernemer in staat gesteld eventuele spanningen in de cashflow tijdig te signaleren en adequate maatregelen te nemen.

Samenstellingsverklaring

Een samenstellingsverklaring wordt door een accountant opgesteld conform wettelijke en beroepsvoorschriften en omvat het verzamelen, verwerken, rubriceren en samenvatten van financiële gegevens. Deze kun je nodig hebben bij bijvoorbeeld het aanvragen van subsidie, het indienen van een financiering bij de bank, etc.

‘Op bedrijfsmatig vlak kunnen we u als ondernemer op meerdere (strategische) gebieden ondersteunen. Daarmee onderscheiden we ons van andere vergelijkbare concepten’.

Alain van Gemert
Adviseur

Wil je dat wij contact met je opnemen, laat dan hieronder je telefoonnummer achter:

Vul je naam in (verplicht)

Jouw telefoonnummer (verplicht)